

Plate -1: Receiving University award (2018-19) from Her Excellency Mrs. Draupadi Murmu, Governor, Jharkhand



Plate-2: Receiving STATE NSS AWARD(2018-19) from Principal Secretary of HE, Govt. of Orissa



Plate-3 Receiving University Level NSS AWARD (2020-21) from Vice Chancellor, F.M.U



Plate-4- Receiving State NSS Award (2021-22) from H.E., Govt. of Odisha.



Plate-5- Receiving State NSS Award (2020-21) from H.E., Govt. of Odisha.





Plate-6: Receiving State NSS Award (2019-20) from H.E., Govt. of Odisha.



Plate-7: Receiving University Level NSS Award (2020-21) from Fakir Mohan University, Balasore..



# ନୀଳମଣି କଲେଜକୁ ଶ୍ରେଷ୍ଠ ପରିବେଶ ସୁରକ୍ଷା ପୁରସ୍କାର

ରୂପସା, ୨୨/୩(ଡି.ଏନ.ଏ.)

ବାଲେଖର ସଦର ପୁଟ ଅଞ୍ଚରିତ ଗୁଣସା ମାନମଣି ଉର୍ଭବର ଜାତୀୟ ସେବା ଯୋଜନୀ ଯୁନ୍ଧିତକୁ ଓଡ଼ିଖା ସରଜାରଙ୍କ ଜଙ୍ଗର ଓ ପରିବେଶ ବିଭାଗ ଚଉଫରୁ ୨୦୨୦–୨୧ ବର୍ଷ ପାଇଁ ଶ୍ରେଷ୍ଟ ପରିବେଶ ବୁରଣ ପୁରସ୍କାର ପୁଦାନ ନରାଯାଇଛି । ବିଷ୍କ ବନ ଦିବସ ପାଳନ ଅବସ୍ତରରେ ପୁରସିହା ଅଭୟରେଖ ନିକଟ ତିଥିଆ ଗ୍ରାନରେ ଆୟୋଜିତ ବିଷ୍କ ବନଦିବସ ଉସବରେ ପୁଧା ଅତିଥି ଭାବେ ନାନଗିରି ବିଧାୟକ ପୁଳୀର ଜ୍ୱରୀର ନାୟନ, ବାହାନିତ ଅତିଥି ଭାବେ ସହକାରୀ ବନ ସଂଗଣକ ଶରତ ତନ୍ତ୍ର ବେହେରୀ, ଚାର୍ଯିପୁର ଆହେହିଆରେ ପୂର୍ବତନ ସହକାରୀ ନିର୍ଦ୍ଦେଶକ ବ୍ରା ତପନ କୁମାର ବିଷ୍କର, ନିର୍ଦ୍ଦେଶକ ପୁଣୀର ସ୍ୱିଂ, ବନ୍ୟପ୍ରାଣୀ ସାଟେନ ପ୍ରକାଶ କୁମାର ନର୍ଦ୍ଦରୀଳ ପୁଷ୍ଟ ଯୋଉଦେଇ କରେଜର ପ୍ରେଲ୍ଡାମ ଅଫିସର ଅଧ୍ୟାପନ ଶରିବଙ୍ଗ ପଣାକୁ ପରିବେଶ ପୁରଥା ଓ ସଂଗଣଣ, ସର୍ବଚନତା ଓ ବୃଷ୍ଟରୋଗଣ ଆଦି କାର୍ଯ୍ୟ ପରିବେଶ ପୁରଥା ଓ ସଂଗଣଣ, ସର୍ବଚନତା ଓ ବୃଷ୍ଟରୋଗଣ ଅଫି କାର୍ଯ୍ୟ ପରିବେଶ ପୁରଥା ଓ ସଂଗଣଣ, ସର୍ବଚନତା ଓ ବୃଷ୍ଟରୋଗଣ ଆଦି କାର୍ଯ୍ୟ ପରିବେଶ ପୁରଥା ଓ ସଂଗଣଣ, ସର୍ବଚନତା ଓ ବୃଷ୍ଟରୋପଣ ଆଦି କାର୍ଯ୍ୟ ପରିବେଶ ପୁରଥା ଓ ସଂଗଣଣ, ସର୍ବଚନତା ଓ ବୃଷ୍ଟରୋପଣ ଆଦି କାର୍ଯ୍ୟ ପରିବେଶ ପୁରଥା ଓ ସଂଗଣଣ, ସର୍ବଚନତା ଓ ସ୍ଥରଣୋପଣ ଅଦି କାର୍ଯ୍ୟ ପରିବେଶ ପୁରଥା ଓ ସଂଗଣଣ, ସର୍ବଚନତା ଓ ସ୍ଥରଣୋପଣ ଅଦି କାର୍ଯ୍ୟ ପରିବେଶ ପୁରଥା ଓ ସଂଗଣଣ ଓ ବଂଗଣଣ ।



ଅଧାରନ ଗୌରାଙ୍କ ପଣାକୁ ପରିବେଶ ସୁରଥା ପୁରସ୍କାର ପ୍ରଦାନ କରାଯାଇଛି ।

ତକ୍ଷର ଅର୍ଥରୀଶି ପ୍ରଦାନ କରିଥିଲେ । ପଶାଙ୍କ ସମେତ ପ୍ରାଧାପକ ସସନ୍ତ କୁନାର ଲୋଲ, ପୁରାଜନ ଛାତ୍ର ସଂସଦର କୋଷଧାସ ଗୋପଳ ବହ୍ର ସାହୁ ପୁମୁଖ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ କପଲ୍ଲିଟ ଥିଲେ ।









# DEBENDRA ACHARYA

In appreciation of your extraordinary achievement as

## BEST NSS VOLUNTEER

from Nilamani Mahavidyalaya, Balasore

We are proud to offer this award in the loving memory of our beloved leader

Bharat Ratna Shri Rajiv Gandhi

Former Prime Minister of India

on his 31st Death Anniversary on this 21st day of May, 2022.

SATYABRATA NAYAK President O R G S F

PAWAN KHERA
National Spokesman, AICC
Chief Speaker

NEERAJ DANGI, M.P (Rajya Sabha), Chief Guest



ODISHA RAJIV GANDHI
STUDENTS' FORUM

BHUBANESWAR



### ଫ<mark>କୀର ମୋହନ ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟ</mark> ବ୍ୟାସବିହାର, ବାଲେଶ୍ୱର, ଓଡ଼ିଶା



#### ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟ ଜାତୀୟ ସେବା ଯୋଜନା ପ୍ରସ୍ତାର



ରାଷ୍ଟ୍ର ନିର୍ମାଣ ଓ ସମାଳ ସେବା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଅବଦାନ ପାଇଁ ପପୁ ସେଠୀ, ସ୍ୱେଳାସେବୀ, ନୀଳମଣି ମହାବିଦ୍ୟାଳୟ, ରୂପ୍ସା, ବାଲେଶ୍ୱରଙ୍କୁ ୨୦୧୯-୨୦ ବର୍ଷ ପାଇଁ ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟ କାତୀୟ ସେବା ଯୋଜନା ପ୍ରସ୍କାର ପ୍ରଦାନ କରାଯାଉଛି ।

# **Fakir Mohan University**

Vyasa Vihar, Balasore, Odisha

**University NSS Award** 

The University NSS Award for the year 2019-20 presented to Papu Sethi, Volunteer, Nilamani Mahavidyalaya, Rupsa, Balasore for his outstanding contribution in the field of nation building and commulity service.

(Dr. Patsitra Monan Nayak) Programme Co-ordinator, NSS (Mraffinananda Bertitra)
Registrar

প্रधुप्रहा प्राप्त (Prof. Madhumita Das) Vice-Chancellor

Ulversity Foundation Day : The 11th July 2020